Coaching

Zangers | Sprekers | Acteurs

Zangers

Privé lessen zijn geschikt voor zowel beginners als meer ervaren zangers en professionele zangers.

In een privé les werken we samen aan jouw specifieke coaching vraag. We kunnen in een kortdurend coachingstraject werken aan specifieke wensen zoals bijvoorbeeld die ene hoge noot halen, minder of meer vibrato, leren belten etc. Of we kunnen we in een langer traject werken aan het verbeteren van je algemene techniek en stembeheersing.  

Je zult snel merken dat je meer controle krijgt over je stem en dat schorheid na het zingen verdwijnt.

vanaf €50,- per 50 min

Deze prijs is inclusief BTW en studiogebruik.

Sprekers

Sprekers komen vaak met vragen rondom verstaanbaarheid, volume, adembeheersing (‘ik raak buiten adem’) en intonatie (‘hoe kan ik minder monotoon klinken’).

In een sessie gaan we afhankelijk van jou vraag  dieper in op stemtechniek, ademsteun, bereik, volume, intonatie, klankkleur.
Je krijgt oefeningen mee om thuis te doen en zult snel verbetering merken tijdens het geven van praatjes, speeches of presentaties.

Een spreker heeft gemiddeld zo’n 2-6 sessies nodig voor het behalen van zijn gewenste doelen. We werken met concrete oefeningen en resultaat gericht.

vanaf €65,- per 50 min

Deze prijs is inclusief BTW en studiogebruik.

Acteurs

Als acteur is je stem een belangrijk onderdeel van het werk. Soms zul je moeten schreeuwen, zingen of je stem aanpassen aan je personage. Als dit niet automatisch gaat zul je hiervoor stemtechniek moeten gaan trainen om stemproblemen te voorkomen.
My Vocal Coach biedt hiervoor concrete en efficiënte tools die direct toepasbaar zijn op het podium.

Afhankelijk van jouw coachings vraag gaan we in één of meerdere sessies aan de slag met o.a. stemtechniek, volumes, klankkleur en effecten.

vanaf €50,- per 50 min

Deze prijs is inclusief BTW en studiogebruik.

BOEK NU EEN PROEFLES